4/07/2013

Bag remake / Πώς να κάνετε ιδιαίτερη μια τσάντα από περιοδικό

Αυτή είναι μια τσάντα από περιοδικό. Από το Marie Claire συγκεκριμένα. Είναι μια μεγάλη τσάντα, χωρίς να είναι σακβουαγιάζ και με βολεύει πολύ όταν πηγαίνουμε στο νησί, που συνήθως δεν παίρνουμε αυτοκίνητο  'Εχει όμως τρία ελαττώματα: το ένα και βασικότερο ότι δεν έχει τσέπες, το δεύτερο ότι γλυστράνε τα χερούλια και το τρίτο ότι δεν κλείνει. Επειδή όμως όπως είπα με βολεύει και επιπλέον έχει χρώμα τέλειο για την ταλαιπωρία που τρώει στο καράβι, αποφάσισα να την οργανώσω ώστε να γίνει ακόμα πιο τέλεια για το σκοπό της. Βλέπετε παρακάτω το πριν και το μετά:

This is a bag, I got from Marie Claire magazine, some time ago. It is a big bag, that I find very convenient for the weekends especially while traveling on boat. However, I always wanted to change three things: add zipper, pockets and make handles less slippery. Therefore I decided on giving it a try and there you can see before and after:




Πρώτα απ' όλα, όταν ήρθε η τσάντα στα χέρια μου σκέφτηκα να της βάλω μια τρέσα, για να την κάνω ξεχωριστή. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να τη βάλω μόνο οριζόντια, αλλά κακός χειρισμός και πολύ ρευστή κόλλα, μου έκαναν έναν λεκέ, που ευτυχώς που είχε μείνει ένα μικρό κομμάτι τρέσας, ίσα ίσα για να τον καλύψω.

First of all I wanted to decorate it and make it more "mine". I added some trim. I wanted to put just the horizontal piece but the glue was so thin that was allover. Thank God there was a small piece left just to cover the spot.


Στη συνέχεια φοδράρισα τα χερούλια, γιατί όπως σας είπα γλύστραγαν πολύ

Then I lined the handles with fabric, so that they are not any more slippery.



Έβαλα φόδρα σε όλο το εσωτερικό προσθέτοντας τόσο πολλές και μεγάλες τσέπες, που τώρα χάνω τα πράγματα μέσα στις τσέπες.

I lined the bag adding so many and deep pockets that I cannot find the things I put in.


Τέλος, προσέθεσα και φερμουάρ, για να μπορώ να την κλείνω. Το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε αρκετά. Τώρα θα μπορείτε να με αναγνωρίσετε από την τσάντα μου, αν τύχει να βρεθούμε στο ίδιο καράβι.

I added a zipper, so that I can close it. The final result satisfied me a lot. Now you may recognize me, should we be on the same boat, during summer.
















10 σχόλια:

  1. Και πολύ ιδιαίτερη έγινε η τσάντα σου και πολύ πρακτική! Τέλεια μεταμόρφωση!!!
    Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Είχα βάλει έλεγχο στα σχόλια σε κάποια φάση, το είχα ξεχάσει και αναρωτιόμουν κι από πάνω γιατί δεν έχω σχόλια. Σήμερα που το συνειδητοποίησα, προσπαθώ να επανορθώσω

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη ιδέα, έγινε σούπερ η τσάντα! Μπράβο, Μάνια μου! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι Μαίρη σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Είχα βάλει έλεγχο στα σχόλια σε κάποια φάση, το είχα ξεχάσει και αναρωτιόμουν κι από πάνω γιατί δεν έχω σχόλια. Σήμερα που το συνειδητοποίησα, προσπαθώ να επανορθώσω

      Διαγραφή
  3. καταπληκτική, πολύ ωραία ιδέα , θα αρχίσω να κοιτάζω τα περιοδικά που έχουν τσάντες με άλλο μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα σ' ευχαριστώ για το σχόλιο. Κι εγώ η αλήθεια είναι μετά πό αυτό τις βλέπω με άλλο μάτι

      Διαγραφή
  4. ΜΗ ΔΩ ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩΣ!!!!
    ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Είχα βάλει έλεγχο στα σχόλια σε κάποια φάση, το είχα ξεχάσει και αναρωτιόμουν κι από πάνω γιατί δεν έχω σχόλια. Σήμερα που το συνειδητοποίησα, προσπαθώ να επανορθώσω

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραια χρηστικη εγινε,επισης μ,αρεσει και ο σχολιασμος που εκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη σ' ευχαριστώ και σου εξηγώ σε άλλο ποστ για την καθυστέρηση

      Διαγραφή