10/30/2013

Πρόσκληση στη Χειροτέχνικα / Invitation to Heirotechnika

Είστε όλοι καλεσμένοι στην μεγαλύτερη Ελληνική εκδήλωση που αφορά τις χειροτεχνίες. Θα βρείτε εκεί κάθε είδους χειροτεχνία, θα παρακολουθήσετε παρουσιάσεις σχετικές με νέα υλικά ή νέες τεχνικές και επιπλέον θα βρείτε φίλους που μοιράζονται την αγάπη σας για το χειροποίητο. Ελάτε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να γνωριστούμε. 

Μεταξύ των άλλων, έχετε υπόψη σας ότι την Παρασκευή 18.30-19.00 η Μαρία Ζηλάκου θα παρουσιάσει το πώς μπορούμε να πλέξουμε ένα πουλόβερ χωρίς ραφές από πάνω προς τα κάτω. Θα εντυπωσιαστείτε!!!

Tην Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 19.30-20.00 η Μάνια Χατζηιωαννίδη θα μιλήσει για το πάτσγουωρκ καταρρίπτοντας κάθε λόγο που σας κρατάει μακριά του, ενώ θα δείξει πώς μπορείτε εύκολα να φτιάξετε και έναν πάνινο κύβο - παιδικό παιχνίδι.

Και οπωσδήποτε, μην παραλείψετε να έρθετε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 12.00-1500 στη συνάντηση των Velonistas. Θα είμαστε όλοι εκεί να γνωριστούμε καλύτερα.

Αν πάλι για κάποιο λόγο δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, οι παρουσιάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το site της Χειροτέχνικα.

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας και τον ενθουσιασμό σας.


4 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!
    ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ , ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΛΟΓΚΟΦΙΛΕΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρένα, παρά το γεγονός ότι δεν έκανα ρολόι, έχω σκοπό να έρθω στην εκδήλωση των ρολογιών να γνωριστούμε από κοντά. Απλώς, όταν πλησιάζει ο καιρός να μας το ξαναθυμίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την περιμένουμε με αγωνία και τη φετινή έκθεση ...θα είμαστε και εμείς εκεί...κάπου θα συναντηθούμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή