6/10/2013

The first ever yarn bombing in Greece is a fact - Το πρώτο επίσημο yarn bombing στην Ελλάδα είναι πια γεγονός

Ε ναι λοιπόν. Τα καταφέραμε !! Γεμίσαμε το Πασαλιμάνι νήματα και χρώματα. Το πρώτο μας Yarn bombing είναι γεγονός. Είμαστε λίγο κουρασμένες, λίγο ζαλισμένες από το ύψος, λίγο βρεγμένες από τη βροχή που έπιασε τις δυο πρώτες μέρες την ώρα ακριβώς που δεν έπρεπε, αλλά σίγουρα πολύ πολύ ευχαριστημένες και υπερήφανες που τα καταφέραμε.

Ευχαριστούμε Δήμαρχε!!! 
Ευχαριστούμε Γιώργο Σωτηρίου και 
Ευχαριστούμε Ξανθένια Μαντά!!!

Το ρολόι στο Πασαλιμάνι έχει το πουλοβεράκι του. Θα μείνει εκεί σίγουρα μέχρι το τέλος Ιουνίου και μετά βλέπουμε. Με μπόλικο κόκκινο χρώμα.... Για τον Πειραιά μιλάμε!!!

Χρησιμοποιήθηκαν 8750 μέτρα νήματος, αρκετά χέρια που βοήθησαν και πολύ καλή διάθεση, γέλια και κουβέντες για πλέξιμο και τα επόμενα σχέδιά μας.



Επόμενος στόχος μας: Να εξαπλωθεί το yarn bombing και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, να μετέχει περισσότερος κόσμος, να απενοχοποιηθεί το πλέξιμο και από συνήθεια παλιομοδίτικη που ταιριάζει μόνο  σε γιαγιάδες να πάρει τη θέση που έχει και στο εξωτερικό τώρα πια, δηλαδή να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι ένα χόμπι αγχολυτικό, χαλαρωτικό και γιατί όχι και για κάποιους και προσοδοφόρο.

Ελάτε κορίτσια και αγόρια κοντά μας να σας μάθουμε να φτιάχνετε όμορφα πράγματα και ταυτόχρονα να περνάτε ωραία με την παρέα σας. Ελάτε ώστε στο επόμενο yarn bombing να γεμίσουμε τις πόλεις μας χρώματα και νήματα.

  


The first ever yarnbombing in Greece is a fact. The Mayor of Piraeus "gave" us the famous "Roloi of Passalimani" to dress it with our knitted fabric.

We did it and we are very proud of it. Our next aim is to spread the word and to help people in other cities organize such events.

In the mean time we are expecting young girls and boys to teach them knit and crochet, so that they have great time and also be part of the next yarn bombing.



9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!
    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ όλες μας. Ήταν πράγματι μεγάλη η χαρά μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι όμορφό!! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασα υπέροχα κι ευχαριστήθηκα κάθε λεπτό, παρά την κούραση!Κι επίσης χαίρομαι, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο!!!! Στο επόμενο να με φωνάξετε και εμενα να βοηθήσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή